Gratis verzending vanaf 200€

Retourneren binnen 14 dagen

Pepersonaliseerde kleren

Bekijk details

Waterproof Softshell Overall Comfy Airplanes Drawings Jumpsuit

3049 € 8124 €
Maattabel

Personaliseer dit artikel met één van de symbolen hieronder. Het gekozen teken zal op het artikel gedrukt worden samen met de tekst die je kiest.

+ 499 €

Aantal tekens nog beschikbaar: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

ARTIKEL PERSONALISEREN

(De geprinte tekst die u ziet op de afbeelding van het product, is slechts een voorbeeld.)

Personaliseer het product Waterproof Softshell Overall Comfy Airplanes Drawings Jumpsuit met de naam van je kind of een ander opschrift. Geïnteresseerd?

Deze pagina werd speciaal voor jou bedacht en gecreëerd indien je je afvraagt hoe de personalisatiedienst juist werkt.

Het personalisatieprincipe is heel simpel!

Met uitzondering van enkele aangeduide artikelen kan je kledingstukken van iELM laten personaliseren met de naam van je kind of een andere tekst. Je vult gewoon de gewenste tekst in in het beschikbare veld op de productpagina. Het geleverde artikel zal altijd het gewenste zijn en niet het artikel dat als model wordt voorgesteld op de productpagina.

De kleuren van de gedrukte tekst en rits worden gekozen door ons team zodat ze perfect overeenstemmen met de kleuren van de producten.

De personalisatiedienst met gedrukte tekst wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Omdat we ons altijd focussen op jou als klant bieden we ook de mogelijkheid om elk kledingstuk te personaliseren met verschillende symbolen voor kinderen. Of het nu ook een symbool is zoals een hartje of een sterretje, je kind zal kunnen genieten van onze unieke modellen. Elke productpagina toont ook speciale tekens waaruit je kan kiezen voor het personaliseren van je product.

Personaliseren zou niet mogelijk zijn als er niet gewerkt zou worden met kwaliteitsvolle, GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde materialen. De kleuren voor elk stuk worden zorgvuldig uitgekozen zodat de gepersonaliseerde tekst of symbool altijd opvalt.

De charme van de kindertijd is een belangrijk onderdeel van onze speciaal ontworpen producten voor sterke mooie kinderen met karakter.

Waterafstotende softshelloverall.
Winddicht en waterbestendig, bescherming voor de kin en een rits langs het been. Onze softshell heeft een hoge waterdichtheidsgraad (10.000 waterkolom) en biedt ook bescherming tegen de wind. Het ontwerp is vergelijkbaar met laminaat van 3 lagen; er wordt een dun membraan of een coating aangebracht tussen de buitenste stof en de voering. Het draagcomfort wordt nog verder verhoogd door de zachte, soepele grip waar iets elasticiteit in zit. Onze softshell met membraan heeft een gladde, schuurbestendige buitenzijde en een zachte, vochtabsorberende voering. De voering is gemaakt van zachte fleece. Voor de veiligheid van uw kind is onze softshell niet behandeld met schadelijke chemicaliën.
De manchetten en de rits zijn niet waterdicht. Door het productie- en drukproces, kan softshell anders aanvoelen of een andere textuur of dikte hebben, afhankelijk van het ontwerp dat je hebt gekozen. We verzekeren je dat ons hele scala aan softshell-producten dezelfde kwaliteit en eigenschappen heeft.

- Van 100% polyester. Gemaakt in de EU.

- 10.000 mm waterkolom

- Zeer ademend

- Binnenvoering van fleece

- Membraan tussen de twee materialen

- Wasbaar op 30 graden

- Niet geschikt voor de droger

- Geen wasverzachter gebruiken


Verkrijgbaar met naamopdruk op de voorkant.
-62%