GRATIS VERZENDING

vanaf 200€

Retourneren binnen 14 dagen

Pepersonaliseerde kleren

Bekijk details

OVER ONS

iELM is 2013 in Zweden opgericht. Wij zijn een klein familiebedrijf dat kleding in een klein aantal stuks ontwerpt en maakt om kinderen in unieke kleding te kunnen steken voor een goede prijs. Al onze kleding wordt in de Europese Unie vervaardigd, in lichte werkplaatsen met veel frisse lucht, met behulp van hypermoderne apparatuur. We ondersteunen lokale gemeenschappen en bieden uitmuntende werkomstandigheden. Vandaag de dag hebben we meer dan 500.000 klanten, meer dan 250.000 volgers op Facebook en grootse uitbreidingsplannen in heel Europa.

In overeenstemming met onze filosofie hebben wij besloten deel te nemen en ons te committeren aan het UN Global Compact-initiatief wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen en de daarin vervatte beginselen op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding.

De naam iELM had als inspiratiebron de vier kinderen van het gezin.

Onze filosofie is het creëren van kinderkleding met een innovatief design dat uiterlijk, functie en gevoel combineert. De stijlen van onze kleding zijn eenvoudig en daardoor tijdloos. We zetten de stof van de kleding centraal en maken er dankzij kleine details echt iets speciaals van. De meeste kleding is unisex, wat voor ons een belangrijk detail is. De kleren worden gemaakt van duurzame stoffen die je vaak kunt wassen en die zacht en comfortabel aanvoelen, zodat onze kleintjes lekker kunnen spelen. Zo wordt onze kleding al snel favoriet bij zowel kinderen als hun ouders.

IELM kleren onderscheiden zich van anderen door kleurrijke stoffen en sterke contrasten. Voor ons staat goede kwaliteit bieden voorop en je kunt erop vertrouwen dat wij als familiebedrijfje altijd bereikbaar zijn en de beste klantenservice hebben.

iELM kinderkleding vind je alleen online.

VAT number: RO34988239