GRATIS VERZENDING

vanaf 200€

Retourneren binnen 14 dagen

Pepersonaliseerde kleren

Bekijk details

Baggy Hat Leopard Print-52

2633 €

ARTIKEL PERSONALISEREN

(De geprinte tekst die u ziet op de afbeelding van het product, is slechts een voorbeeld.)

Personaliseer het product Baggy Hat Leopard Print-52 met de naam van je kind of een ander opschrift. Geïnteresseerd?

Deze pagina is speciaal voor jou bedacht en ontworpen, want jij vraagt jezelf af hoe de gepersonaliseerde kinder- en babykledingservice werkt.

Het personaliseren werkt vrij eenvoudig!

Je kunt verschillende kledingproducten van iELM personaliseren met de naam van jouw kind of met een andere tekst, een paar uitzonderingen daargelaten. Je hoeft alleen maar de gewenste tekst bij het product in het daarvoor bestemde veld in te vullen. Het product wordt altijd geleverd met de door jou gewenste tekst en niet met de tekst die op het voorbeeld staat.

De kleuren van de gedrukte tekst en van de rits worden door ons team zo geselecteerd dat ze perfect bij de kleurstelling van het betreffende product passen.

De met tekst gepersonaliseerde babykleding wordt heel erg gewaardeerd door onze klanten. Omdat wij jou altijd in het middelpunt plaatsen, bieden wij ook de mogelijkheid om een kledingstuk te personaliseren met verschillende pictogrammen voor kinderen. Jouw kind kan genieten van het unieke karakter van onze ontwerpen, of het nu gaat om een pictogram van een hartje of een ster. Elke pagina bevat speciale tekens voor het personaliseren van het product.

De kinder- en babykledingservice zou niet mogelijk zijn als het afdrukken niet zou worden gedaan op kwalitatief hoogstaande, GOTS-gecertificeerde materialen (Global Organic Textile Standard). De kleurstelling van elk product wordt zodanig geselecteerd dat de persoonlijke tekst of het persoonlijke pictogram altijd opvalt.

De innemende kindertijd bepaalt voor een groot gedeelte onze speciaal ontworpen producten voor uitgesproken, mooie kinderen met karakter.

Baggy mössa i mönstrat trikå tyg. - 92% Gots certifierd bomull 8% elastan. - Tvättas i 40 grader ut och in, undvik sköljmedel. - Torktumla inte. - Dra lite i mössan efter tvätt. - Normal i stl med mycket strech. - Krympmån i första tvätt 5%. Går att välja till namntryck eller text. Storleksguide: -44 (0-6 mån) -46 (6-9 mån) -48 (9-12 mån) -50 (1-2 år) -52 (2-4 år) -54 (4-6 år)