Gratis verzending vanaf 200€

Retourneren binnen 14 dagen

Pepersonaliseerde kleren

Bekijk details

Baggy Hat Leopard Print-52

2633 €

ARTIKEL PERSONALISEREN

(De geprinte tekst die u ziet op de afbeelding van het product, is slechts een voorbeeld.)

Personaliseer het product Baggy Hat Leopard Print-52 met de naam van je kind of een ander opschrift. Geïnteresseerd?

Deze pagina werd speciaal voor jou bedacht en gecreëerd indien je je afvraagt hoe de personalisatiedienst juist werkt.

Het personalisatieprincipe is heel simpel!

Met uitzondering van enkele aangeduide artikelen kan je kledingstukken van iELM laten personaliseren met de naam van je kind of een andere tekst. Je vult gewoon de gewenste tekst in in het beschikbare veld op de productpagina. Het geleverde artikel zal altijd het gewenste zijn en niet het artikel dat als model wordt voorgesteld op de productpagina.

De kleuren van de gedrukte tekst en rits worden gekozen door ons team zodat ze perfect overeenstemmen met de kleuren van de producten.

De personalisatiedienst met gedrukte tekst wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Omdat we ons altijd focussen op jou als klant bieden we ook de mogelijkheid om elk kledingstuk te personaliseren met verschillende symbolen voor kinderen. Of het nu ook een symbool is zoals een hartje of een sterretje, je kind zal kunnen genieten van onze unieke modellen. Elke productpagina toont ook speciale tekens waaruit je kan kiezen voor het personaliseren van je product.

Personaliseren zou niet mogelijk zijn als er niet gewerkt zou worden met kwaliteitsvolle, GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde materialen. De kleuren voor elk stuk worden zorgvuldig uitgekozen zodat de gepersonaliseerde tekst of symbool altijd opvalt.

De charme van de kindertijd is een belangrijk onderdeel van onze speciaal ontworpen producten voor sterke mooie kinderen met karakter.

Baggy mössa i mönstrat trikå tyg. - 92% Gots certifierd bomull 8% elastan. - Tvättas i 40 grader ut och in, undvik sköljmedel. - Torktumla inte. - Dra lite i mössan efter tvätt. - Normal i stl med mycket strech. - Krympmån i första tvätt 5%. Går att välja till namntryck eller text. Storleksguide: -44 (0-6 mån) -46 (6-9 mån) -48 (9-12 mån) -50 (1-2 år) -52 (2-4 år) -54 (4-6 år)