GRATIS VERZENDING

vanaf 200€

Retourneren binnen 14 dagen

Pepersonaliseerde kleren

Bekijk details

Thermal French Terry Sweatshirt Dark Blue

1372 € 3142 €
Maattabel

Personaliseer dit artikel met één van de symbolen hieronder. Het gekozen teken zal op het artikel gedrukt worden samen met de tekst die je kiest.

+ 499 €

Aantal tekens nog beschikbaar: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

ARTIKEL PERSONALISEREN

(De geprinte tekst die u ziet op de afbeelding van het product, is slechts een voorbeeld.)

Personaliseer het product Thermal French Terry Sweatshirt Dark Blue met de naam van je kind of een ander opschrift. Geïnteresseerd?

Deze pagina is speciaal voor jou bedacht en ontworpen, want jij vraagt jezelf af hoe de gepersonaliseerde kinder- en babykledingservice werkt.

Het personaliseren werkt vrij eenvoudig!

Je kunt verschillende kledingproducten van iELM personaliseren met de naam van jouw kind of met een andere tekst, een paar uitzonderingen daargelaten. Je hoeft alleen maar de gewenste tekst bij het product in het daarvoor bestemde veld in te vullen. Het product wordt altijd geleverd met de door jou gewenste tekst en niet met de tekst die op het voorbeeld staat.

De kleuren van de gedrukte tekst en van de rits worden door ons team zo geselecteerd dat ze perfect bij de kleurstelling van het betreffende product passen.

De met tekst gepersonaliseerde babykleding wordt heel erg gewaardeerd door onze klanten. Omdat wij jou altijd in het middelpunt plaatsen, bieden wij ook de mogelijkheid om een kledingstuk te personaliseren met verschillende pictogrammen voor kinderen. Jouw kind kan genieten van het unieke karakter van onze ontwerpen, of het nu gaat om een pictogram van een hartje of een ster. Elke pagina bevat speciale tekens voor het personaliseren van het product.

De kinder- en babykledingservice zou niet mogelijk zijn als het afdrukken niet zou worden gedaan op kwalitatief hoogstaande, GOTS-gecertificeerde materialen (Global Organic Textile Standard). De kleurstelling van elk product wordt zodanig geselecteerd dat de persoonlijke tekst of het persoonlijke pictogram altijd opvalt.

De innemende kindertijd bepaalt voor een groot gedeelte onze speciaal ontworpen producten voor uitgesproken, mooie kinderen met karakter.

THERMOTRUI VAN FRENCH TERRY

Een trui van French terry, afgewerkt met speciale naden en geribbelde boorden.

INSPIRATIE VOOR OUTFITS:
Deze trui is een geweldige toevoeging voor een outfit met twee lagen bestaande uit softshell of polar en is perfect als de OOTD (outfit of the day).

PRODUCTKENMERKEN:
Perfect voor kinderen die graag actief zijn, sportactiviteiten en alledaagse outfits.

PRODUCTGEGEVENS:
- 92% katoen en 8% elastaan.
- Binnenstebuiten wassen op 30°C, gebruik liever geen wasverzachter.
- Gebruik geen wasdroger.
- French terry-stof.
- Geborstelde, zachte stof.
-56%